Sinterklaas kapoentje!
Blijf op de hoogte en volg Ingeborg
06 December 2004 | Suriname, Paramaribo
06 December 2004 - 19:19
Mams:
hé ink, leuk dat jullie sinterklaas gevierd hebben!hebben wij niet eens gedaan, was weer hard aan het werk na die heerlijke vakantie.wel weer even wennen hoor!Jammer van die string, was een leuk souvenir geweest! kus! -
07 December 2004 - 14:13
Marjo:
haihai,
nouw ik zit nu op school al sinds vanochtend 11 u te wachten op mijn les om kwart voor 4, en ja, die mag ik niet missen want dan heb ik dat vak nie gehaald. niet zo zin in een herkansing.
ik heb voor mijn presentatie een 8! goed he! hoogste van de klas samen met leertaakgroepje. ben duz wel happy! nouw doegdoeg!!
kuzzje kriel -
08 December 2004 - 17:14
Léonie:
Hej Ing!
Gaaf zo'n eigen site. En smeltende chocola tijdens een Sinterklaasfeest....da's wel andere koek. Toch fijn dat je het oerhollandse feest niet hebt hoeven missen!
Houdt me op de hoogte!
x NIE -
13 December 2004 - 10:07
Ronny:
Hé lieve Ingeborg,
Ben al een tijdje mee aan het lezen en het werd eens tijd voor een berichtje...
Klinkt super wat je allemaal doet daar! Zwaar hè, co-schappen ;-) Je hebt in ieder geval al meer gedaan dan ik hier bij Gyn in Nederland.
Mis je wel in onderwijsland, maar Carin doet het fantastisch! Er gebeurt in ieder geval veel, maar dat hoor je allemaal nog wel. Ben ook wel blij met je foto's trouwens, is meteen stukken leuker lezen.
Veel plezier daar iig, houdt ons op de hoogte en tot over een tijdje.
Dikke knuffel,
Ronny -
13 December 2004 - 15:09
Boeksams:
Hee inki!
Had heel stom sintrijmpje gemaakt, ga ik je niet aandoen! De strekking was als volgt; je bent een bofkont daar in verweggistan, we missen je, de almanak is geweldig en have lots of fun met alle leuke mensen daar!!! Groetjes van iedereen!
kuskus