Nieuwe website, nieuwe kansen! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ingeborg Zijdenbos - WaarBenJij.nu Nieuwe website, nieuwe kansen! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ingeborg Zijdenbos - WaarBenJij.nu

Nieuwe website, nieuwe kansen!

Blijf op de hoogte en volg Ingeborg

06 December 2004 | Suriname, Paramaribo

natuurlijk is het helemaal niet handig om, nadat iedereen net gewend was aan mn weblog, opeens over te stappen naar een andere site....Sorry, sorry, hoop dat het niet al te veel verwarring oplevert. De reden van deze wijziging is heel leuk, want nu kan ik jullie eindelijk foto's laten zien! Hebben jullie eindelijk beelden bij al die verhalen van mij. Ik zou zeggen: kijk, geniet en word jaloers!
enne, ook op deze site kunnen jullie reacties plaatsen, wel doen dus, hoor! Anders krijg ik nog het gevoel dat ik tegen mezelf aan het aanpraten ben!

• 06 December 2004 - 16:31

Bram:

Nou meteen gevonden hoor!
    Laat je nog wat meer foto's plaatsen?
    Je pasfoto staat schuin?
    te veel drank op? Toen je deze plaatste?

Kus Bram

• 06 December 2004 - 16:38

Neeltje:

Heee Ingeborg!!
    Je verhalen klinken allemaal geweldig!! Het is je gelukt hoor, om mij jaloers te maken, maar daar is nu ook niet zo heel veel voor nodig. Met dit geweldige weer ahum hier in NL en een iets te drukke week.... oeps!
    Geniet ervan en tot snel
    x
    Neel

• 07 December 2004 - 16:51

Ingeborg:

zeg oompje, als je beledigende teksten gaat plaatsen laat ik je blokkeren hoor! haha, nee, was niet dronken, heb gewoon niet genoeg verstand van techniek om mn foto te keren. helaas kan ik maar 10 foto's plaatsen, zal ze geregeld wisselen, en als je echt nieuwsgierig bent kun je me altijd fotoruimte cadeau geven, kijk maar eens aan de linkerkant...haha! liefs voor jullie allemaal!
    kus, ing