Blunder 2 en 3! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ingeborg Zijdenbos - WaarBenJij.nu Blunder 2 en 3! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Ingeborg Zijdenbos - WaarBenJij.nu

Blunder 2 en 3!

Blijf op de hoogte en volg Ingeborg

06 December 2004 | Suriname, Paramaribo

Na alle zware verhalen maar weer tijd voor een luchtig en vermakelijk onderdeel; Mijn blunders! Geen beter vermaak dan leedvermaak, toch? Jossi dreigt al dat ze, als ze een lijstje bijhoudt, binnen no-time een Najade-lied in elkaar geklust heeft, dat belooft wat voor mijn afstuderen...gelukkig duurt dat nog even..
numero 2: Had ik vorige week al netjes voor Jossi's komst de huishoudelijke inkopen gedaan, bleek dat toch niet zo'n heel fantastisch idee. In plaats van wasmiddel had ik namelijk wasverzachter gekocht....tja, dat flesje was zo mooi blauw, en mn was rook best lekker!
Numero 3 heeft natuurlijk weer te maken met sleutels.... Heb Jossi namelijk vandaag opgesloten in huis waardoor ze wuivend en roepend op het balkon heeft gestaan om bevrijding in de gedaante van mevrouw Cheng te bewerkstelligen, en te laat kwam in het ziekenhuis.... Ik had er met mn slaperige hoofd na 5 uurtjes slaap om 6.15 niet bij nagedacht dat het niet zo slim is om de deur van buiten op slot te draaien....Tja , moet Jos ook maar niet perse een half uur langer in bed willen blijven liggen!

• 06 December 2004 - 16:35

Marjo:

aw.....prince bernard of the netherlands is dead..... vanaaf gestorven in ziekenhuis!
    R.I.P

• 06 December 2004 - 16:35

Marjo:

hehhe! inkie zou inkie niet zijn zonder blunders! mooi hoor! kvind het wel zuper leuk te lezen allemaal!!!
    kuz marjo

• 06 December 2004 - 16:36