Jossi is er!
Blijf op de hoogte en volg Ingeborg
06 December 2004 | Suriname, Paramaribo
Na een kleine rondleiding door Paramaribo gister en natuurlijk een cappucino bij 't Vat, hebben we de rest van de dag lekker bij het zwembad gelegen. Heerlijk! Vanochtend Jossi afgeleverd op haar afdeling, en zelf ook weer aan de slag. Er was niet zoveel te doen, dus zijn we er om 13.00 tussenuitgeknepen om met Bryan naar de vreemdelingendienst te gaan. Even ons visum verlengen en zorgen dat ik het land niet uitgegooid word! Vanavond onze eerste salsa-les! ben benieuwd, volgens mij wordt het nooit wat met mij!
We zijn ook een beetje op huizenjacht, aangezien ons huis, behalve de relaxede lokatie, wel erg duur is. We kunnen vanaf 1 december in de zusterflat van het AZP, 3x zo goedkoooop, maar wel met het grote nadeel dat ze daar momenteel vaak geen water hebben....lastig, lastig, we moeten zowaar nog na denken ook hier...had ik afgelopen week al bijna afgeleerd!
06 December 2004 - 16:38
Marjo:
niet meer denken???? ik dacht toch echt dat je als je stage liep toch wel na moest denken hoor, maar ja, ik studeer natuurlijk ook nog niet zo lang he nouw pap en mam gaan morgenavond lekker weg, jeeeeeeej marjo heeft het rijk voor zich alleen dan
nouw sis, spreek je snel weer! en blijf vooral al die logs plaatsen! vind het zuper leuk!
dikke kuzzzzzzzzz marjo