Ziekenhuis
Blijf op de hoogte en volg Ingeborg
06 December 2004 | Suriname, Paramaribo
06 December 2004 - 16:48
Marjo:
hai zussie!!
als je kleine zusje moet ik natuurlijk wel de eerste zijn die een berichtje achter laat op je site he!
echt zuper leuk om al die verhalen te horen! das wel wat anders dan op school te zitten en te vergaderen over wijzigingen in het lesprogramma. dat was een rollenspel wat wij moesten doen gister!
je papsie geniet ook. zijn oogies gaan helemaal stralen als hij een bericht van je leest!
nouw zus, baai baai!
niet alleen lol maken he
dikke kuz marjo -
06 December 2004 - 16:49
Jessica:
Yooo Inkie!
Klinkt goed! Profi hoor, zo'n weblog. Ben benieuwd wat voor avonturen je nog tegemoet gaat! Ik zal het met spanning volgen...!
Dikke kus en tot mails,
Jessica -
06 December 2004 - 16:49
Peach:
Net een week bezig en waarschijnlijk al "mooiere" (ik blijf het lastig vinden om daar een "goed" woord voor te vinden) pathologie gezien dan menig collega-student(e) in zijn/haar hele co-schap gynaeco. Als je dit aan teveel volgend collegae laat lezen, zullen ze aan het UMC Utrecht in ieder geval nooit ècht een probleem krijgen bij de co-schappen gynaeco !!
Dat van die zwaarte van de opleiding... Ik vind het mooi dat je dat direct opvalt. Ik wordt graag voor zeur versleten als ik Leuven weer ter berde breng, maar misschien ìs het wel erg opvallend. De studie GNK in Utrecht (in NL) ìs misschien wel een beetje een "peuleschil" geworden... Ben benieuwd wat je aan ervaringskennis aangaande dit punt uiteindelijk na 3 maanden terug meeneemt... (blijf je nog actief in het onderwijs ?).